Poslední dobou nemám vůbec šťávu. Minulej pátek jsem zalehla o půl deváté večer a spala dvanáct hodiny, dneska to vidím na zalehnutí už v osm, což by znamenalo 10 hodin spánku. Stejnak zítra přijdu domů vycuclá jak baterka, takže je to jedno.


Protože jsem si přihlášku na vysokou dala i do Jihlavy a moje spolužačka též, ukecala svého tatíka, aby nás tam odvezl autem, jelikož spoje jsou naprosto katastrofální. Příští rok - pokud se tam dostanu - to vidím tak, že nebudu vůbec jezdit domů. Nebudu mít jak.
Cesta uběhla rychle: Lucky táta držel rychlost snad nad 100 km/hodinu, což znamenalo necelé dvě hodiny cesty. Občas volantem zmítal tak, že nebýt pásu, lítala bych z jedný strany na druhou. A to vše jen proto, aby se vyhnul dírám, do kterých bych se občas vešla i já celá.
Školu v Jihlavě mají pěknou, se žlutou omítkou a dostatečným prostorem. Jen to město je hnusný. Potvrdilo se mi tak to, co jsem slyšela.
Přednášející pán se na dotaz, zda je na škole možnost vyjet si na zahraniční pobyt, docela rozpovídal a prozradil, že ta možnost skutečně je. A protože předtím s vášnivým zaujetím povídal o Chorvatsku, domnívám se, že se můžu s Anglií rozloučit.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

těch zájezdů je tam více. Já studuju Cestovní ruch a ty zájezdy tam máme povinné a mají širokou nabídku, já s nimi byla v Paříži, v Bratislavě, či v Budapešti. Ale může se třeba jet i do Itálie, Anglie, myslím že tam byla i Skandinávie atd. Minulý rok někteří jeli na měsíc na Kubu :-). Navíc je tu i možnost na jeden semestr studovat v zahraničí v rámci Erasmu :-)