Né.


Pomalu začínám odpočítávat dny, které mi zbývají do dne, kdy už nebudu náctiletá. Abych řekla pravdu, mám chuť udělat nějakou pořádnou chujovinu (asi budu muset dát echo R., že jsem si to s tou dlažební kostkou rozmyslela a aby přijel tím nejrychlejším vlakem.)

Hledání práce je neuvěřitelná zábava. Když člověk pošle životopis a nazpátek mu nepřijde ani odpověď - byť třeba záporná -, co si má jeden o takových lidech myslet? Dnešní svět mi přijde dost na psí bobek a lidi v něm jako nehorázní pokrytci. To, že nemám praxi v oboru nebo že jsem dosud nikde nepracovala (jak bych taky při škole mohla), neznamená, že nic neumím. No prostě vy hovada jedna dvounohá! Tudíž jsem se rozhodla, že příští rok zmizím z republiky. Zvažovala jsem, že bych prchla už letos, ale tohle léto si tu chci ještě užít. V roce 2013 klidně může Česká republika zaniknout nebo si jako prezidenta zvolit Karla Gotta, co mi je do toho.

Zběžně jsem si pročítala svoje články starší rok a více a je to vážně smutné. Chybělo málo, abych si začala zoufalstvím trhat vlasy nebo abych ty články nesmazala úplně. Úloha blogu se doteď nezměnila, buď tu nad něčím slintám, nebo si nad něčím stěžuju, ale v úplných počátcích to byla fakt bída. Omlouvám se za to, vím o tom a už tak nikdy psát nebudu. Čestný skautský.

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč vás rodiče pojmenovali tak jak to udělali? Protože i jména o vás odhalí určité věci. To moje například o mně vypovídá, že "nic vám neodpustím, na nic nezapomenu, všechno vám spočítám a nenechám se odstavit na druhou kolej." Souhlasím s tím! A co teprve měsíc narození? To je v mém případě taky sranda založená na pravdě...

0 komentářů: