Hned ze začátku bych chtěla napsat, že jsme původně dneska měli mít 3 hodiny práva! Ale pak se ukázalo, že místo druhé hodiny práva jsme měli mít matiku. Ani jedno z toho se nestalo.
První hodina práva - učitelka nikde, takže ve třídě veselo. Já si četla Město z kostí (zhltla jsem 100 stránek - ve škole!), ostatní se bavili po svém. L. s T. si házeli dvě fixy najednou a snažili se je obě zároveň chytit. Část třídy taky luštila křížovky. Já, I. a K. jsme se pořád jenom tlemily. Na I. zřejmě zapůsobilo čokoládový vajíčko s vaječným likérem z jídelny :D
Učitelka pořád nešla, nakonec nikdo (ani M., když tam chtěl jít, razantně jsme ho zastavili) nešel do kanceláře upozornit na to, že bychom měli mít hodinu. Takže jsme se hodinu ulejvali.
Na tu další hodinu už ale učitelka přišla. Když zapisovala do elektronický třídnice, přišla na to, že jsme za ní nešli a promarnili tak hodinu. Odběhla (bylo to dost slyšet, jak na podpatkách běžela po chodbě; já si přála, aby si někde zlomila nohu nebo spadla ze schodů) a pak se vrátila s tím, že matiku mít nebudem.
Musím říct, že byla solidně naštvaná. Zkoušela jak divá, ale naštěstí nám žádnej test nedala.
Myslím, že už to nikdy neuděláme.

0 komentářů: